torstai 2. toukokuuta 2013

Hyvää kesää herra V, osa 2

Useammassakin blogissa olen nähnyt tällaisia suloisia takakappaleelle jatkuvia mäyriksiä. Halusin myös testata tuollaisen "irtokorvan" tekoa. Herra V:n perheestä tuollainen karvainen nakki löytyy niinpä hän tietämättään joutui kokeiluni uhriksi. 

Tiedän, että herra V:n äiti pitää väreistä. Mutta enpä tiedä, että tuliko nyt vähän liiankin räikeää. Ainakin nämä päällä herra V:n bongaa puistossa muiden lasten seasta ;)
Pieni mies tarvitsi myös pipoa ja lähetin kuvan "poikavärisistä" kankaistani (joita on muuten säälittävän vähän kun pääasiassa Venkulalle ompelen...) ja dinokangas miellytti eniten.


Materiaalit: Oranssi trikoo Seliasta, ruskea trikoo kangashamstereista, raidallinen joustis Kestovaippakaupasta ja dinotrikoo Eurokankaasta
Kaavat: Paita Papana (OB 4/2010) 86cm, pidennetty vastaamaan hoikkaa 92cm. Shortsit Crumpled (OB 6/2011) 92cm, pätkästynä. Pipo Lucovica (OB 4/2011) 48cm, tässä on kyllä muutettu oikeastaan kaikkea (muokattu "kiiloja", sauma kummassakin sivussa, yksinkertaista trikoota).

2 kommenttia:

  1. Voi eiii miten ihanat ja värit on mitä mainioimmat :)
    Empä malta oottaa, että tulee kesä ja herra pääsee noita käyttämään.
    Sä oot ihan mahtava, kiitos muru <3

    VastaaPoista