keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Keskeneräisiä valmiiksi

Nyt on syntynyt paljon valmista, kun olen tuhonnut keskeneräisten pinoa.

 
 Itävallasta tilatusta Maxi-Dots joustiksesta syntyi tälläinen setti (housuja käytetty jo jonkun aikaa kuten erityisesti haalistuneista polvista huomaa..). Sittenkin aivan liikaa palloja, joten teinkin kaveriksi leggarit ruskeasta joustiksesta. Ja vihdoin sain muokattua Venkulalle täydellisen leggarikaavan!

Neiti rakastaa huppuja ja ennen kuin sain kiinnitettyä hupun mekkoon, Venkula kulki pelkän hupun kanssa.. En vain oikein tiedä olenko kiltti mamma ja teen hupullusia vaatteita, sillä sitten kuljetaan huppu päässä..

 Järvenpään Tarjouspalan palalaarista ostin tälläistä neuletta itseäni ajatellen, mutta sitten näin H&M:llä musta-valkoiset neuleleggarit. Mielenkiinnolla odotan, miten ne kestävät kulutusta ja tiheää pesua. Ainakin niillä oli hyvä tanssia ;)


 
Ja pitkästä aikaa jotain pikkuveikallekkin! Siitä on vähintään 2kk kun leikkasin nämä, mutta onneksi tein isoa kokoa :) En muista oliko kokona 74cm ja 80cm. Harmitti kun limeä resoria ei riittänyt vyötärölle. Ja isäntä ei hirveän innostuneelta näyttänyt, kun mietiskelin uutta kangastilausta, joten ruskea saa kelvata.

1 kommentti: