tiistai 2. lokakuuta 2012

Synttärimekko

 Viikonloppuna juhlittiin Venkulan 2-vuotis synttäreitä. Mekkoa varten olin haalinut ihania retro- ja uusretrokankaita. Sitten muistin tän jemmassa olleen muumikankaan ja tästähän neiti mekon haluaisi, jos saisi päättää. Kaava on Mekkotehtaasta, mutta muuntui matkan varrella aivan muuksi.

 Helmassa on siis kuminauha. Taka-alavaraa kun leikkasin halki, niin leikkasin tietenkin katki samalla toisen nappilenkeistä.. Aika monta saumaa olisi pitänyt purkaa, jos olisin sen vaihtanut uuteen. Eli pikaliima esiin ja ainakin nämä juhlat se kesti!

 Synttärivieraana oli myös kummipoikani, jolle olin synttärilahjaksi tehny pipon. Omille lapsille kun kelpaa (vielä) kaikki niin kyllä jännitti, mitä kriittinen eskarilainen tuumaa! Mutta oli kuulemma kelvannut :)
 Lopuksi vielä hieman kirpparilöytöjä. Piiiiitkästä aikaa pääsin käymään ja tarkotuksena oli etsiä vanhoja pussilakanoita jne mekkokankaiksi Venkulalle. Mutta löytyikin paljon ihanuuksia pikkuveikalle. Yllä siis paitoja Elpulle ja alla housuja, kengät ja talvilippis sekä Venkulalle tunika, housut ja paita. Lisäksi löytyi Nalle Puh palapeli ja kirja.

1 kommentti:

  1. No herramandeeru sentäs kyllä sun tekeleet kelpaa kuule kelle vaan, niin hienoja ne on!
    Poika on ylpeä pipostaan ja siitä kun kavereilla ei oo samanlaisia. Ihmetteli kun kummitäti on niin taitava, että osaa tollasen tehdä ;)

    VastaaPoista