maanantai 26. marraskuuta 2012

Lahjuksia

 

Nyt on urakoitu muille kun omille muruille. Kaverin pojalta on saatu Elpulle vaatteita ja oon luvannut heidän pojalleen jotain väkertää. Kaveri tykkää kovasti Metsolan kuoseista, joten sellaista sitten (ja lisää on tulossa ;) ). On the Roadin säästeliäs käyttö jatkui ja siitä siis vain etukappale. Vielä sitä jäi yhden etukappaleen verran (suunnitelmissa ensi kesäksi Elpulle huppari). Kaavana OB:n papana nappilistalla höystettynä. Jemmassa oli kyllä kahtakin eri sävyä turkoosia, keltasia, oransseja ja punasia neppareita, mutta kaikki väärää sävyä.. Eli mustat piti laittaa, mutta meni musta ihan kivasti nekin :)

Seuraavaksi tein toisen kaverin pojalle 1-vuotislahjaksi hupparin OB:n Panda-kaavalla. Vaikutti tosi hyvän malliselta, pitää tehdä parit omille :) Autokangas on ensimmäisiä, mitä tilasin kun saatiin tietää, että on poika tulossa. Mutta jotenkin en sitten osannut siitä tehdä mitään.. Mutta tässä toimi mielestäni kivasti, taidan tehdä samanlaisen Elpulle (kangas riittää ehkä just ja just)! Ja kerrankin löyty täysin mätsäävät resori ja nepparit :)

Hupparissa on siis jujuna hiippahuppu :)

Alunperin yksi suurimmista syistä tämän blogin perustamiseen oli, että tulisi kirjattua ylös mikä kavaa ja koko ja mitä muutoksia tehty, jotta osaisi tulevaisuudessa tehdä vastaavan/paremman. Nooh, tämän univelan kaverina tulleen dementian myötä on turha toivo, että muistaisin siinä kohtaa kun vaate on valmis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti