torstai 15. marraskuuta 2012

Reissuvaatetta

Hienointa tässä harrastuksessa on, että voi keksiä tarvitsevansa uutta vaatetta johonkin. Ja sitten niitä tehdään tuli persiin alla. Tällä kertaa keksin, että Venkula suorastaa tarvitsee laivalle mukaan mekon Metsolan On the road -kankaasta.

Kyseisestä kankaasta olen pitkään haaveillut, mutta en raaskinut ostaa kovan hinnan takia. Sitten kun olisin, niin sehän oli tietenkin myyty loppuun. Kerran bongasin Metsolan nettikaupasta 50cm pätkän ja se lähti kiireesti ostoskoriin. Nyt tätä käytellään säästeliäästi ja onneksi hyllystä löytyi Metsolan aikaslailla samaa sävyä olevaa joustista. Kaavana Mail Express (OB 1/2012, 92cm) pidennetyillä hihoilla ja helmalla.


 Kaveriksi tein Kangastukun farkkutrikoosta leggarit keltaisilla tikkauksilla.Meillä on Husqun kanssa ollut lähiaikoina hieman erimielisyyksiä ja on syntynyt hyppytikkiä, hyppytikkiä ja hyppytikkiä vaikka mitä tekee.. Nyt syntyi lähes täydellistä jälkeä yhtäkkiä (ainoastaa sauman kohdalla hieman tökki)!

Tein nämä muokkaamallani "täydellisellä leggarikaavalla", mutta ilmeisesti tämä trikoo oli sen verran jäykempää kuin joustis, että ei mahtuneet jalkaan! Onneksi kaapista löytyi keltaiset velourleggarit :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti