torstai 3. tammikuuta 2013

Housutehtailua

Venkulan vaatekaappi on huudellut housuja koko syksyn. Housujen teko on helppoa ja nopeeta, mutta jotenkin niiiiiin tylsää. Vihdoin välipäivinä otin itseäni niskasta kiinni ja surautin kasan leggareita ja housuja.

Leggarit on Crumpled (OB 6/2011) kaavasta muokattuja ja normihousut Little Rabbit (OB 1/2012). Ruskea joustis on muistaakseni Kestovaippakaupasta kuten pinkki velourkin (värinä vaalea pinkki, joka on aivan ihanaa. Ei haaleaa, mutta ei liian pinkkiäkään.). Kukkatrikoo Järvenpään Tarjouspalan alelaarista ja turkoosi joustis Metsolasta. Joskus innostuin ostamaan noita kivoja kuvionauhoja, mutta en sitten keksinyt niille mitään käyttöä. Nyt saa isi ja tytär housut oikein päin jalkaan kun on pala nauhaa merkkinä, kumpi puoli tulee taakse ;) Keskimmäisissä leggareissa kokeilin laittaa nauhan pätkän housujen ulkopuolelle, muissa se on sisäpuolella.

 

Pinkkiä velouria oli vain 50cm ja se ei riittänyt leggareihin, joten trikoosta "resorit" jatkeeksi. Ja kun nyt pilkkujen kimppuun käytiin niin tein myös paidan siitä. Kaavana OB:n Ice Cream. Hihoihin tuli hieman laitettua kasvunvaraa.. Mutta onneksi käyttökelpoinen jo nyt :) Vihdoin pääsin käyttämään "perintönappejakin", joita kävin kaivelemassa äitini varastoista.


 Lopuksi epämääräinen sovituskuva kesken leikkien. Tuo Little Rabbit on kyllä hyvä kaava Venkulalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti