torstai 31. tammikuuta 2013

Mitä saadaan metristä velouria?

Tai no metrin sitä tilasin, mutta reilulla kädellä oli mitattu kun pesun (+rummutuksen jälkeen) oli n. 110cm. Viime keväänä jo tilasin tämän Ikasyrin ihanan sydänvelourin. Sen jälkeen on ollut kova miettiminen, mihin sen raaskisi käyttää. Varsinkin sen jälkeen, kun huomasin, että kangas on loppuunmyyty.

Kerrankin olin raaskinut ostaa jotain kangasta sen verran, että riitti Venkulan jumppikseen korkeus. Eli sellainen siis. Hetken kyllä pihinä mietin, jos tekisin vain haalarit niin säästyisi hihojen ja hupun verran kangasta ;) Sitten mietin pitkään resoreiden väriä; teenkö sellaisen, joka menee myös pikkuveikalle vai en... Mies oli sitä mieltä, että tuo on "tyttöjen kangasta", joten pinkkiä siis :) Kaavana Fairy Floss (OB 6/2011), 86cm ilman saumavaroja ja niska-haara mittaa pidennetty reiiiiiiilusti. Hupun muutin hiippamalliseksi.


 
Neiti kyllä piti jumppiksestaan, mutta nyt on "ei saa kuvata" -vaihe meneillään...

  
Itelleni halusin tehdä tästä pipon. Kaavana Baggy Look (OB 4/2012)
Jäljelle jääneistä suikaleista saksin Venkulalle hameen. Sen verran tiukkaa teki, että alempi "rimpsu" on tehty kolmesta osasta. Alaosan rypytin joustopitsillä. Kivalta näyttää ja mikä parasta, mun ei tarvinnut taistella viholliseni Framilonin kanssa!


 
Innostuin tilaamaan kokomerkkejä ja näähän on varsin käteviä. Samalla tulee sitten isiä ja Venkulaa varten "lappu taakse".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti