perjantai 22. helmikuuta 2013

Metsolan Bambeja

Pitkästä aikaa jotain valmista! Lähiaikoina olen vaan aloittanut uusia tekeleitä, pyöritellyt vanhoja ja ommellut vähän sieltä täältä. Nyt tosin alkaa syntymään vauhdilla valmista kun tekee noita keskeneräisiä loppuun ;)

Metsolan ale on yksi asia, jota en osaa vastustaa... Näitä Bambeja olen katsellut pitkään, mutta normaali hinta 27,90e/m on aikas suolainen. Alesta ne napsahti samantien ostoskoriin!

Ensin tylsänä mietin mekkoon punaisia resoreita (olisi kyllä tullut kiva joulumekko), mutta onneksi keksin limen! Sopii mielestäni kivasti ja ihanan keväinen :)

 

Kaavat on (taas kerran...) Little Lamb ja Crumpled. Mekossa koko 98cm pidennettynä ja helmaa lisätty rimpsu. Leggarit tein 68cm leveydellä, lahkeita pidensin hieman ja lisäsin  vielä "jatkeet" kun ei muuten pituus olisi riittänyt. Lime joustis on myös Metsolasta ja resori Hannan Kankaasta. Resori oli niin ihanan sävyistä, että tilasin innoissani sitä heti lisää.


Kaksoisneulan kanssa en ole vielä jaksanut taistella ja olen tykästynyt tohon kolmiaskel siksakkiin. Meikäläisen kriteereillä tarpeeksi siisti noinkin ;) 
Jämistä riitti juuri ja juuri pipoon (päälliseen siis, vuori punaista trikoota), tulipahan ommeltua kevään ensimmäinen pipo! Nyt kun niin tykästyin tohon limeen niin tein tikkauksen sillä ja samalla testailin koneeni hunajakenno(?)ommelta. Pitääkin alkaa muita kun siksakkia ja suoraa käyttämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti