lauantai 17. elokuuta 2013

Ihanan syksyistä

Yleensäkin tämän blogin kuvat on surkealaatuisia, nyt ne on luokattomia... Sateisena päivänä kiireellä piti kuvata, kun herra Elppusen oli pakko saada heti uusi haalari päälle. Aivan pakko!

Nuorempana rakastin kesää ja auringonottoa. Syksyisin matkattiin etelään nauttimaan lämmöstä. Nyt musta on selkeesti tullut vanha. Vihaan kuumia päiviä! Kun muut kirmailee ulkona, me piileskellään sisällä ilmastointipömpelin läheisyydessä. Ihanaa kun säät ovat viilenneet ja voi laittaa kivat vaatteet päälle! Eikä vain ne, missä vähiten kuolee kuumuuteen...Meidän pätkä on hyyyyvin meneväistä sorttia. Sovituskuvissa näkyi lähinnä ruskea salama viipottamassa eri suuntiin. Onneksi sisko tuli näyttämään mallia, miten poseerataan. Ja pikkuveikkahan tekee KAIKEN siskon perässä ;)

Piposta ei saatu kuin salaotos lelukaaoksen keskeltä. Nyt olisi hienoa osata muuttaa tausta valkoiseksi...

 

Ystäväni sai pikkuisen tyttövauvan ja halusin tehdä jotain pientä lahjaksi. Tiesin, että tämä värimaailma miellyttää paljon enemmän kuin perinteiset "tyttövärit". Mutta kylläpä näytti Elppusen haalari jättimäiseltä 50/56cm haalarin rinnalla!
 

Materiaalit: Joustofrotee Metsolasta, lyhkäsempi vetoketju Hanhelista, pidempi Majapuulta
Kaavat: Elppusen haalari Fairy Floss (OB 6/2011), 68cm kaavaa kavennettu, pidennetty, huppu muokattu jajaja. Pienempi OB 4/2012, 56cm pienennetty 50cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti