tiistai 13. elokuuta 2013

Uusien kaavojen testailua

Tuntuu, että teen aina vaan Hoopsia, Hoopsia ja Hoopsia. Paitana, tunikana ja mekkona. Välissä vähän Little Lambia ja Papanaa... Kaavoja on kyllä piirrettynä, mutta varmuuden vuoksi turvaudun vanhoihin tuttuihin. Nyt sentään pari kaavaa uusimmasta Ottobresta kokeilussa!

 
 
"Riiputuskuvat" otettu vasta kun mekko on käynyt jo pesussa ja kuivausrummussa ja hiiieman ruttuinen. Mutta silitysrautaa ei oteta esiin kuin pakon edessä (=tukikankaiden silitys..) ;) Hiukkasen on taas leveä kaava, kun kaupan vaatteissa 104cm on sopivia ja tässä 92cm.
Housuista ei sovituskuvaa olekkaan, kun Venkulalla oli ei kuvia -päivä. Tai no 3v uhman kanssa se oli EI KUVIA!!! -päivä... Mutta mukavan slimmi malli, näitä ehdottomasti lisää :)

Materiaalit: Sydän- ja pallotrikoo Michas Stoffecken yllätyspaketista, keltainen joustis Metsolasta ja tähtivelour ja keltainen resori Kestovaippakaupasta
Kaavat: Mekko Princess Castle (OB 4/2013), 92cm, hihat pidennetty täyspitkiksi. Leggarit Ropina (OB 6/2012), leveys 104cm ja pituus 110cm. Housut Ultimate Casual (OB 4/2013), leveys 98cm ja pituus 104cm, taskut lisätty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti