lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kaavojen testailua

Haaveissa/suunnitelmissa on ommella itselle enemmän tulevaisuudessa. Niinpä olen testaillut kaavoja.

Ensimmäisenä Facebookin ompeluryhmässä jaossa ollut Me&i-tunikasta piirretty kaava koossa S. Koko oli hyvä, mutta ei tää ehkä ollut mun juttu.. Kangas hamsteroitu viime kesänä Triteksiltä.


Onnistuneet kokeilut jatkuu... Tämän paidan kaava löytyy OB 5/2012, koko 38 ja hihat 42. Onneksi olin ompeluryhmästä lukenut, että hihat ovat tosi kapeat niin onnistui edes koon puolesta ;) Yritin taas päihittää viholliseni Framilonin ja ei.. Rypytys on, mutta vinossa. argh! Ei ollut tämäkään malliltaan mun juttu (ehkä kokeilen vielä, jos toimisi vähän luirummasta kankaasta..). Onneksi tähänkin käytin Triteksin halpista. Ja laiskaa naista ilahduttaa, että lehdestä löytyy erilaisia etukappaleita samoille hihoille ja takakappaleelle. Vähemmän kaavojen piirtoa tiedossa ;) Pitää siis testata niitä!

 

Seuraavaksi uhriksi joutui Summer Basic-paita (OB 2/2013).  Tätä pidensin ja lisäsin helmaan "resorin" samasta kankaasta. Tuossa roikkuessaan ei kovin kummoiselta näytä, mutta tästä tuli jopa ihan onnistunut ja mieluisa :) Toinen vihollisenikin, kaksoisneula, suostui tottelemaan!

 

Ja viimeisenä Venkulalle kalsareita. Rakas mieheni kauhuissaan katteli, että "et kai sä oikeesti aio tehdä kalsareita!?!?". Tilkkuja ja epämääräisiä paloja on nurkat pullollaan niin näihin niitä saa mukavasti tuhottua. Kaava on -94 vuoden SK:sta ja vaatii hieman parantelua.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti