sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen setti kesään!

Monissa blogeissa on näkynyt jo paljon kesävaatteita. Nyt näkyy täälläkin! Ylpeänä esittelen kesäsetti nro 1 eli mekko, caprileggarit ja lippis. Kamera temppuilee ja kuvat omituisen haaleita...

 

Mekon koristenauha mätsää just eikä melkeen leggareihin! Leggarit tein täysin 68cm kaavalla ja tuli sopivat caprit 98cm käyttävälle :)


 

Lippiksestä tuli aivan ihana, mutta valitettavasti vähän liian pieni.. Täytyy siis etsiä tälle uusi koti ja tehdä hieman isompi versio.

Parhautta on hamsteriluonteella varustettu äiti. Äitini ei itse harrasta minkään sortin käsitöitä (eikä ole tietääkseni ikinä harrastanut), mutta silti varastoista löytyy vaikka mitä! Tämäkin vuoren ihana puuvilla on niistä jemmoista kaivettua.


 Materiaalit: Liandlon leijonatrikoo ja keltainen joustis Metsolasta, keltainen nauha Hanhelista, lippiksen tukikangas Eurokankaasta, pilkullinen puuvilla äidin jemmoista
Kaavat: Mekko Hoops (OB 3/2012), leveys 104, pituutta niin paljon kun 60cm korkeasta kankaasta riitti. Leggarit Crumpled (OB 6/2011), kokona 68. Lippis Ski Jump (OB 6/2011), 52 ilman saumanvaroja, osia hieman pidennetty ja resori jätetty pois.

2 kommenttia: