sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Vehreetä

Tästä koko harrastuksesta saa todennäköisesti syyttää raskaushormooneja. Näin jälkikäteen voi ihmetellä miten ihminen, joka ei todellakaan osaa ommella (eikä edes esim langoittaa ompelukonetta), ei omista mitään tarvikkeita ja ei todellakaan tiedä hölkäsenpöläystäkään kaavoista, eri materiaaleista jne päättää yhtäkkiä tilata kasan kankaita alkaa tekemään lapsilleen vaatteita. Ilme olisi varmaan pitänyt ikuistaa, kun kaverilta lainasin Ottobren ja ensimmäistä kertaa elämässäni avasin kaava-arkin!

Samaisia hormooneja syytän myös alkuaikojen kangastilauksista. Myönnän, että nykyäänkin tilailen kivalta näyttäviä ilman suurempia suunnitelmia. Mutta sillon tuli tilattua myös vähemmän mieluisia. Tai kai ne sillä hetkellä oli mieluisia. 

Tämän vihreän velourin kun kaivoin jemmoista, ei voinut kuin ihmetellä, että mitä mamman mielessä on pyörinyt. Varsinkin kun yleensä olen housuja varten tilannut 50cm niin tätä olin oikein 70cm tilannut... No tästä oli hyvä tehdä testiversio näistä haalareista. Lime resori toivottavasti vähän piristää niitä :) Paidan trikoo on myöskin "uran" alkuajoilta (eli vuoden takaa) ja se sentään on yhä mielestäni ihanaa!

 
Kangas: vihreä velour Royal-tuote, Nordic Forest -trikoo (tai ainakin muistaakseni oli sen niminen..) Fabriinasta, lime resori Hannan Kangas
Kaava: Jumping Jack -haalarit (OB 1/2011) 86cm, Papana-paita (OB 4/2010) 86cm

Ja muistiin itselle, että seuravaalla kerralla haalareista vyötärö matalammaksi ja olkaimiin lisää pituutta! (Ja silitä olkaimiin tukikangas neppareita varten ennen kuin ompelet ne putkeksi...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti