lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hyvää kesää herra V!

 Elpulle ollaan saatu ystäväni pojan vanhoja vaatteita ja kiitokseksi niistä tein muutamia kesävaatteita. (Lisääkin on syntymässä pakettiin, mutta innokkaana halusin jo esitellä nämä...)


En tiedä onko nämä shortsit kamalan ihanat vai ihanan kamalat. Toivottavasti nämä iskee ystäväni retromakuun :)


Herra V on hyvin hoikkaa mallia ja sellaisen yritin tästä paidastakin tehdä.

 

Ja vieläkin olen niin innoissani uudesta ystävästäni kaksoisneulasta, että tässä vielä lähikuva kanttauksesta.
 


Hieman mietitytti, että minkäs kokosen lippiksen teen, kun ei sovittelemaan ja mittailemaan päässyt. Venkulalle mahtui just ja just, joten toivottavasti passeli vajaa vuotta nuoremmalle. Niskassa on pala kuminauhaa, joka onneksi antaa vähän anteeksi.
 

Aivot off-tilassa tein vielä miikkareista shortsiversiot. Muuten ihan kivat, mutta onnistuin sitten saamaan kanttauksen sauman etukappaleen keskelle... Saapa nähdä kehtaako näitä sittenkään antaa...

 

Kaavat:  Paita Papana (OB 4/2010) 86cm, pidennettynä ja hihat pätkästy. Shortsit Donkey (OB 3/2012), 92cm ilman saumanvaroja, taskut jätetty pois. Lippis oma kaava. Haalarit Miikkarit 86/92cm, vähän olkaimia pidennetty ja lahkeet pätkästy.
Materiaalit: Liandlon krokotiilitrikoo Metsolasta, college Kangastukusta, puuvillat kierrätettyjä, Be Timelessin joustin Ellen&Elvirasta

2 kommenttia:

  1. Upeita vaatteita ja shorsit ovat suorastaan nostalgisen ihanaa mallia. Kyllä kelpaa kesällä näissä asuissa kirmailla!

    VastaaPoista