keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kaksoisneula päihitetty!

 Kaksoisneulan kanssa on otettu useampikin matsi ja aina meikäläinen on hävinnyt. Mukava olisi sanoa, että koneessa oli vikaa tai neulat väärän merkkisiä tms, mutta ei... Rouvalla kesti yli vuosi löytyy oikeat säädöt!! Puolustuksekseni sanon, että koneen käyttöohjeessa ei sanallakaan mainita kaksoisneulaa.

Nyt säädöt on kohdillaan ja heti piti tehdä Venkulalle jeggingsit, joissa sai huristella ristiinrastiin kaksoisneulan kanssa.

 

"Ompelukollegoilta" olin kuullut, että OB:n Superstrech -kaava olisi hyvä sellaisenaan ja tein kerrankin ilman muutoksia. Mutta ei nää kyllä istunu Venkulalle tippaakaan! Taitaa olla tytär tullut äitiinsä; jos megapohkeet mahtuu lahkeisiin, on housut aina reisien kohdalta aiiiivan liian isot.

 

Pikasurautuksena tein vielä hupputunikan kaverilta vaihdossa tulleesta trikoosta. Ei mitään haisua minkälaista trikoota tuo on, mutta mukavan ohkaista niihin lämpimiin kesäpäiviin, joita me odotellaan.
 
 Materiaalit: farkkutrikoo Kangastukusta, kukallinen trikoo kaverilta
Kaavat:  Jeggingsit Superstrech (OB 4/2011), 98cm. Hupputunika Princess (OB 4/2012), 98cm, helmaa pidennetty ja levennetty, hihat pätkäisty, helman rypytys jätetty pois ja huppu lisätty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti